Arnoud Bartelink

Ben je op zoek naar een positieve prikkel, wil je je leven meer structuur geven of loop je tegen problemen aan? Bij ‘Arnoud Bartelink Coaching & Counseling kun je terecht voor het stellen en behalen van doelen op de vlakken: jeugd/jongeren en sport. Hierdoor krijg je meer inzicht in wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt. Daarnaast ervaar je meer energie, structuur en positiviteit op zowel persoonlijk als organisatie vlak.

- Jeugd/ Jongeren Coaching & Counseling 
- Sport Coaching & Counseling 

- Zakelijke Coaching & Counseling

 

Bel vrijblijvend 06-22849121 of stuur een mail naar info@dastawo.nl om te kijken hoe ik jou als persoon of organisatie verder kan helpen.

 

Ieder zijn eigen A.E.D: ‘Activeren, Enthousiasmeren en Deelnemen’

Hoe werkt het?

Mijn uitgangspunt is dat we samen gaan voor resultaat! En om maar in sporttermen te blijven: we moeten aanvallen en scoren! Dit doen we met een breed omvattende benadering. Met behulp van meerdere relevante specialisten halen we eruit wat erin zit! Voor elke cliënt wordt een Talent Ontwikkelings Programma* en een Individueel Sport Coachingsplan* geschreven met een nulmeting en een streefscore.

Je wordt dusdanig gecoacht dat je na de afgesproken termijn je einddoel kunt behalen. Dit hele traject is transparant en inzichtelijk. Met deze aanpak probeer ik je door middel van sport/voetbal te enthousiasmeren en te laten groeien om zo je persoonlijke doelen te behalen.

Ga jij deze uitdaging met mij aan?

 

'Door samen te werken wordt de kans op een positief resultaat significant verbeterd'

Wat nu?

Je kunt me bellen op 06-55305515 of een mail sturen naar arnoud@arnoudbartelink.nl