FC Noaber

Maatschappelijke Diensttijd (MDT)

 

FC Noaber is een project van, voor, door en met jongeren: Samen en inclusief! Het ‘Noaberteam’ dat door FC Noaber is opgezet bestaat dan ook alleen uit jongeren. Jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 30 jaar kunnen deelnemen aan de Noaberdeal. Wij zijn verantwoordelijk voor de deelnemers uit de Gemeenten Borne, Hengelo en Almelo.

Bij FC Noaber volg je een MDT bij een vereniging, een welzijnsinstelling, een zorginstelling, basisschool of een andere organisatie. Je voert werkzaamheden uit die belangrijk zijn en waar jij het verschil kunt maken! Je kiest datgene wat het beste bij jou past. Wij noemen dit de Noaberdeal.

 

Kort de keuzes op een rij:

FC Noaber Brons 80 uur:

Kies je voor FC Noaber Brons, dan: krijg je een vrijwilligersvergoeding van 2,75 per uur en de keuze uit 2 van de 6 trainingen.
 

FC Noaber Zilver 120 uur:

Kies je voor FC Noaber Zilver, dan: krijg je een vrijwilligersvergoeding van 2,75 per uur en de keuze uit 3 van de trainingen.
 

FC Noaber Goud 160 uur:

Kies je voor FC Noaber Goud, dan: krijg je een vrijwilligersvergoeding van 2,75 per uur en de keuze uit 4 van de 6 trainingen.
 

Zie de FC Noaber academy voor onze trainingen

*Let op de 2,75 euro vrijwilligersvergoeding is tot 21 jaar. Vanaf 21 jaar is het 5 euro*

 

Ben je enthousiast geworden? Doe dan je MDT bij FC Noaber en meld je aan via het aanmeldformulier op de website. Voor meer informatie, stuur een mail naar borne@fcnoaber.nl.

 

Overkoepelende Stichting FC Noaber

 

Wij voeren onze activiteiten uit voor de overkoepelde Stichting FC Noaber uit Oldenzaal. 

 

Voor meer informatie: www.fcnoaber.nl