Bedrijf

Wij zijn een organisatie dat is opgericht met de belangijkste drijfveer  de vraag: "Hoe kan ik helpen?":

- Hoe worden jongeren ondersteund in hun persoonlijke ontwikkeling?

- Hoe wordt aan jongeren een platform aangeboden om zich zelf te kunnen ontwikkelen?

- Wat is er nodig om deze jongeren te laten ontwikkelen?

- En nog heel veel vragen meer!

 

Het ondersteunen doet het bedrijf middels de volgende coachingstrajecten:

- Sportcoaching

- Jongerencoaching

 

Om alles overzichterlijk te houden zijn er vier takken opgericht:

- Dastawo Welzijn, Zorg & Sport

- Arnoud Bartelink Coaching & Consultancy. 

- Sporteraar Foundation: Projecten in het coachen van jongeren in kwetsbare posities. Regionaal, landelijk alsmede internationaal.

- FC Noaber regio Borne, Almelo en Hengelo. Door het aanbieden van Maatschappelijke Diensttijd (MDT), jongeren ontwikkelen.

 

 

Sporteraar Foundation

Sporteraar Foundation is in het leven geroepen om jongeren op een positieve manier te stimuleren waardoor ze zich kunnen ontplooien en ontwikkelen. We doen dit met een volledige focus op sport, en in het bijzonder voetbal.

 

Sporteraar Foundation heeft tot doel om door middel van sport negatieve energie om te zetten in positieve energie. Door het uitoefenen en beleven van sport in al zijn vormen, komen jongeren uit hun eventuele isolement. Ze zijn meer in beweging, voelen zich beter in hun vel en zijn minder snel emotioneel opgebrand. Ook kunnen ze door middel van sport persoonlijke doelen bereiken en persoonlijke talenten, op hun eigen manier, ontwikkelen.

 

Door projecten en trajecten is er in de laatste jaren een gezamenlijke levensvisie onder de noemer ”PLEASE!” ontstaan. Deze visie houdt in dat onze coaches mensen willen “PLEASEN”. Dit doen ze door consulten en trainingsprogramma’s aan jongeren wereldwijd aan te bieden die daardoor in hun kracht komen te staan.

Deze benadering is niet wetenschappelijk onderbouwd maar is puur pragmatisch. Als ervarings-deskundigen vinden ze dat jongeren zich niet moet laten beïnvloeden door wetenschappelijke studies en mogelijke oplossingen maar dat de jongeren zelf kunnen bepalen en voelen waar ze zich prettig bij voelen. ‘Ga uit van jezelf en sta in je kracht!’ Dat is de visie!

 

PLEASE! wil jongeren helpen om vooruit te komen en om zich te ontwikkelen. Tevens zorgt de Foundation ervoor dat door het oprichten van nevenprojecten, de positieve energie van PLEASE! ook weer wordt overgebracht op derden. Maar PLEASE! staat ook voor het luisteren naar jezelf. Wat ben je en wat wil je doen? En welke zaken spelen een rol wanneer het minder gaat of wat moet je doen om een verandering tot stand te brengen?

 

Dastawo Welzijn, Zorg & Sport

 

'Complete multidisciplinaire voetballers hebben de meeste kans op succes... Ze herkennen situaties op het veld waardoor ze eerder weten welke vervolgstap ze moeten maken....'

  

Wij hebben als belangrijkste doel om mensen en organisaties op een positieve manier te beïnvloeden en te stimuleren waardoor ze zich kunnen ontwikkelen. We doen dit met een grote focus op sport.

Tevens hebben wij als doel om door middel van sport, negatieve energie om te zetten in positieve energie. Door het uitoefenen en beleven van sport in al zijn vormen, komen jongeren uit hun mogelijke isolement. Ze zijn meer in beweging, voelen zich beter in hun vel en zijn minder snel emotioneel opgebrand. Ook kunnen ze door middel van sport, persoonlijke doelen stellen, bereiken en persoonlijke talenten, op hun eigen manier, ontwikkelen.

 

Ontwikkelen! Groeien! Beleven! Perspectief!

Progressie! Out of the box!

Arnoud Bartelink

Ben je op zoek naar een positieve prikkel, wil je je leven meer structuur geven of loop je tegen problemen aan? Bij ‘Arnoud Bartelink Coaching & Counseling kun je terecht voor het stellen en behalen van doelen op de vlakken: jeugd/jongeren en sport. Hierdoor krijg je meer inzicht in wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt. Daarnaast ervaar je meer energie, structuur en positiviteit op zowel persoonlijk als organisatie vlak.

- Jeugd/ Jongeren Coaching & Counseling 
- Sport Coaching & Counseling 

- Zakelijke Coaching & Counseling

 

Bel vrijblijvend 06-22849121 of stuur een mail naar info@dastawo.nl om te kijken hoe ik jou als persoon of organisatie verder kan helpen.

 

Ieder zijn eigen A.E.D: ‘Activeren, Enthousiasmeren en Deelnemen’