DOELEN BEREIKEN? BEL +31 6-55305515

+31 6 55305515 - info@dastawo.nl

Wie

Het is onze passie om mensen te laten groeien en een positief resultaat te bereiken. Dit doen we het liefst door middel van sport. We zijn gedreven, maatschappelijk betrokken, integer en innovatief. Erg belangrijk hierbij is goed luisteren en een coachende stijl van werken. Ons doel is om jou of jullie te ondersteunen. Ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsontwikkeling of opzetten van nieuwe projecten waarin we met een frisse constructieve blik meekijken. Vanuit de achterbank mee-sturend, mee-coachend, richting geven!

Werkwijze

Uitgangspunt is dat we samen gaan voor resultaat! En om maar in sporttermen te blijven: we moeten aanvallen en scoren! Dit doen we met een breed omvattende benadering. Voor elk individu of bedrijf wordt een plan geschreven met, samen, opgestelde veranderwensen en te behalen doelen.

Er wordt dusdanig gecoacht dat, na de afgesproken termijn, het einddoel behaald kan worden. Dit hele traject is transparant en inzichtelijk. Met deze aanpak proberen we alles en iedereen door middel van sportgedachte te excelleren en te laten groeien om zo je persoonlijke doelen of bedrijfsdoelen te behalen.

'Door samen te werken wordt de kans op een positief resultaat significant verbeterd'